Life In Tinseltown

The Best Hair!

One of my best friends in the world – Mattias – is not only an amazing, kind, loving, funny person, he’s is also an excellent hair stylist. He just has it, he knows how to make anyone look their absolute best. We met i Los Angeles almost twenty years ago, and he’s cut my hair every since. When we’re in the same country, that is! I’m always happy with my hair, every single time. Unfortunately we’re not in the same country right now, since he moved back to Stockholm from London, but all you Stockholmers should be excited to know that he’s now a stylist at wlounge. Go and get beautiful, everyone!

En av mina bästa vänner i hela världen – Mattias – är inte bara underbar person, snäll, full med kärlek och rolig, han är också en fantastisk hairstylist. Han vet liksom bara hur man ska göra med just ditt hår, instinktivt, det är som en konstform skulle man kunna säga. Jag har alltid, alltid varit nöjd efter att Mattias gjort sitt med mitt hår. Nu ska alla ni stockholmare vara extra glada och nöjda, för nu har Mattias flyttat hem till Stockholm från London, och börjat jobba på salongen wlounge. Gå dit, säger jag bara, om ni vill bli snygga. 

FullSizeRender

IMG_5146

IMG_5158

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.