Life In Tinseltown

Friends

Carina, my long time partner in crime, and I met last night at my second living room – Everleigh. Carina and were like siamese twins for over ten years. Last night we spoke about our Thailand backpacking trip in -98. Oh my God, I’m old. Everleigh as always delivered. Oysters and Sea Urchin, yes I was in heaven.

Carina och jag möttes i mitt andra vardagsrum, Everleigh, I går för lite catching up. Vi var praktiskt taget siamesiska tvillingar i över tio år hon och jag. I går pratades det mycket om vår Asien backpacking trip som vi åkte på ihop -98. Herregud, hur gammal är man. Everlegh var som vanligt fantastiskt – jag menar hur kan det bli fel med ostron och sjöborre? 

photo 2 photo 3

photo (25)

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.