Life In Tinseltown

It’s A Sign!

I believe in signs. And when I say that, I believe that things that happen around me have a meaning – I see the same number several times in a row, a certain image or something else repeating itself. I get kind of excited about this and try hard to find some sort of rime or reason for this thing that MUST mean something, right? Or not? But then, I discussed this with Austin (who’s read every single book, pretty much) the other night and he said that good old Carl Jung wrote a book on the subject and it’s actually a thing – Synchronicity. The book arrived today, 20 pages in I’m intrigued. To be continued.

Jag tror på tecken. Jag tror på något sätt att universum vill säga mig något när saker händer som har ett samband. Jag ser en siffra flera gånger, eller en person dyker upp konstant eller ett ämne eller något annat repetitivt. Jag försöker febrilt att utröna vad denna mening är när det händer, och känner någon slags upprymdhet inför det hela. Men sen tänker jag att va fan, det är väl slump. Tills nu! Jag pratade med min fina vän Austin om det här och han berättade att det faktiskt är ett fenomen som gamle Carl Jung till och med skrev en bok om – Synchronicity. Beställde boken genast och kommer att rapportera mer! 

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.