Life In Tinseltown

Awesome Sunday

Pool times at Natch and Julia’s is always fun. I brought the boys over and Liz, Micke and SB joined forces as well. There was a sense of celebration in the air, since Natch’s show “Fresh Off The Boat” got picked up for a second season. We drank champagne. All. Day. This one was amazing – a vintage 2004 Dom Magnum, little tiny bubbles of goodness.

Pool häng hemma hos Natch och Julia är ju alltid höet underbart. Så även denna söndag. Barnen och jag tog oss dot och möttes upp av Micke, Liz och SB. Det var en härlig känsla av upprymdhet eftersom Natch tv show “Fresh Off The Boat” fått en andra säsong bekräftad. Vi drack så mycket skumpa att det sprutade ur öronen. Denna var ju den givna vinnaren – en Dom Perignon Magnum från 2004. Små små bubblor i stor förpackning. Helt gudomligt. 

DSC09878

DSC09830

DSC09836

DSC09851 DSC09841

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.