Life In Tinseltown

Sunday Hike

Sunday hike with my friend Justin in Griffith Park. We actually started out with some tennis, my game more than a little rusty after not having played for a bit, but we got some good rallys going in the end, then thought we’d end up with a hike – we’re already at the park. I love how people get out over the weekend, especially Mexican families in big groups, cooking and playing in the park. It was a bit of an urban meets nature kinda hike, I liked it.

I söndags så blev det hajk i Griffith Park med min vän Justin. Vi började faktiskt med lite tennis, jag var mer än lovligt ringrostig i början, herregud jag har ju inte spelat på hur länge som helst, men tog mig ändå på slutet tycker jag. Sen tog vi en hajk eftersom vi ändå var i parken. Jag älskar hur parkerna fylls av stora grupper människor på heögerna, mest mexare som umgås och grillar och leker. Det var lite av en hajk med smak av stan, jag tyckte faktiskt om det. 

DSC00010

DSC00016

DSC00026

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.