Life In Tinseltown

Mad Max : Fury Road!!!

Oh my god, from the very instant this movie started I was nailed to my chair, floored, blown away, into it, believing every single minute of this crazy, unbelievably beautiful action packed master piece! Yeah, I loved it. Mad Max.  What can I say – go see it. Charlize Theron and Tom Hardy. And lots of luscious lips.

Herregud, från första sekunden så var man helt fastnaglad i sin röda biostol, helt tagen, betagen av denna fantastiska, vackra, actionspäckade underbara film. Och man tror på varenda ögonblick, trots att man egentligen inte borde. Mad Max – har man inte sett den än så se den. Charlize Theron och Tom Hardy. Och massor med fylliga läppar. 

wxubnmtgefpsgvpmg6hv mad-max-fury-road-01

0b6b7b196b7ff1275fc5f6ee8b254dc8

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.