Life In Tinseltown

Spectre

Very, very excited about the new James Bond in the seemingly perpetual (I hope) series. It just never disappoints, especially not lately with Daniel Craig as 007. And also, how awesome is ut that our new Bond Girl is gorgeous Monica Bellucci, 50! Love.

Jag är sjukt nyfiken på den nya Bondfilmen Spectre, den nya i den oändliga (hoppas jag) raden Bondrullar. Man blir liksom aldrig besviken, de levererar alltid. Och särskilt nu med Daniel Craig som 007. Och hur härligt att senaste Bondbruden är vackra Monia Bellucci, 50 år! Älskar. 

z101-820x418

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.