Life In Tinseltown

Aaaaaah….

I love the beach so much, the ocean calms me and makes me so happy. It’s been cold, LA measures, and I haven’t been for what feels like an eternity. Liz, Sonny Boy, the boys and I went early in the morning to Paradise Cove, and it did not disappoint, although there was a little more people watching than usual. But I think the ozone layer must be thin at the moment because we all burned.

Jag älskar stranden och havet så mycket, men nu har vi inte varit där på ett tag eftersom det varit kallt (eh) ja i alla fall med LA mått mätt. Så Liz, Sonny, pojkarna och jag packade ihop oss i bilen i morse och spenderade dagen vid Paradise Cove. Underbart, som alltid om än kanske lite mer udda människor än vanligt. Men herregud, ozonlagret måste vara på sin sista suck – vi brände oss allihop. 

DSC00184 DSC00182 DSC00177 DSC00165 DSC00161 DSC00147 DSC00146 DSC00141 DSC00139 DSC00128

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.