Life In Tinseltown

Only Mom Cried

Sunday and we wanted to do something fun. The boys and I decided to go to the movies. “Inside Out” have been pushed quite a bit in the media, to the extent that the boys were aware and excited to see it. Well, long story short the reviews with the boys went from bad (Tom) to abysmal (Henry), too long and too boring were the verdicts. I, on the other hand, cried! I really tried not to because I felt a little embarrassed crying at a kids movie exactly at the movie you are supposed to cry. But I couldn’t help feeling with the girl, and her hopelessness and that yes, sometimes sadness is the right thing. We can’t wait for the Minions though…

Söndag och det kändes som en bra movie-day för barnen och mig. Filmen “Inside Out” har ju hyvats ganska duktigt i media, till den grad att barnen är helt medvetna och verkligen ville se den. Lögn historia kort så blev den sågad av alla exklusive mig, som på riktigt grät. Mot min vilja ska sägas eftersom jag könde mig lite manipulerad, sådär som man inte vill när man ser på bio. Men i alla all så kände jag med flickan som kände sig missförstådd och ja ibland är det helt rätt att vara ledsen. I alla fall så längtar vi nu efter Minions Movie.

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.