Life In Tinseltown

Runyon Party

I took the best dog ever – Lucky – for a hike today in Runyon Canyon. Ami and her puppy Maggie came along too, pack style. We kind of heard music all the way walking up top, but I didn’t really think of it until we got close and closer and lo and behold, a dance party in full swing at the very top! How awesome!!

Tog bästa hunden Lucky på en promenad upp i bergen vid Runyon Canyon. Ami och hennes hund Maggie kom med på hajken som en flock liksom. Vi hörde väl musik hela vägen upp men tänkte väl inte så mycket på det förrän vi kom närmare och närmare och plötsligt står vi högst uppe på toppen och det är värsta dans-partyt på gång. Hur underbart! 

Lucky tired from all the dancing

Lucky lite trött efter allt dansande. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.