Life In Tinseltown

Family Time

We were invited to my brother’s for some snacks and drinks last night. And when I say snacks and drinks, I mean Fancy Snacks and Drinks To Die For. My mom, sister, brother, dad and stepmom and the boys gathered for a fun afternoon that turned into evening and midnight. A few of Jonas’s friends came by as well. So fun, I’ll miss them all.

Vi var traditionsenligt inbjudna till min bror Jonas lägenhet på söder igår på snacks och drinkar. Och när jag säger snacks och drinkar så menar jag storstiliga sådana. Löjrom, tonfisk och tomatröra på små delikata crostinis. Drinkarna var som en hallondröm. Mamma, syster, bror och bonusmamma och så pojkarna såklart. Några av Jonas kompisar tittade också förbi. Så trevligt jag kommer att sakna dem alla. Mycket. 

DSC00460 DSC00455 DSC00454 DSC00453 DSC00452 DSC00448 DSC00447 DSC00445 DSC00436 DSC00433 DSC00430 DSC00429

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.