Life In Tinseltown

Next DiCaprio

Allejandro G Innaritu, the director who gave us Birdman last year, is in the midst of filming the Leonardo DiCaprio starring The Revenant. It looks nothing short of amazing. The shoot has been and is, a huge ordeal. Only shooting in natural light and in sequence, the film went from a price tag of $95M to over $135M. And they couldn’t find snow in Canada. Global warming alert!

“When you see the film, you will see the scale of it,” promises Inarritu. “And you will say, ‘Wow.’ “

Allejandro G Innaritu, regissören som gav oss Birdman förra året, håller just nu på att filma sitt nästa mästerverk med DiCaprio som huvudrollsinnehavare. Trailern ser ju helt fantastisk ut. Själva inspelningen har tydligen varit helvetisk, de var begränsade till dagsljus och filmade från början till slut, något som är mycket ovanligt och kostsamt. Prislappen steg från $95M till över $135M, och de är inte klara än. Och till råga på allt så fanns det ingen snö i Canada. Global warming alert! 

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.