Life In Tinseltown

Sense8

Obsessed. It’s been a while since I’ve seen something so captivating, exciting and innovate. A while, by the way, let me say never! The Wachowskis and Netflix really did it. It’s extra exciting to me since I’ve followed the filming closely on all their locations all over the globe, scene by scene closely. See it. Now!

Besatt. Det var ett tag sen som jag såg något så fantastiskt, vackert, provocerande, innovativt som denna tv serie. Wachowski syskonen och Netflix har verkligen skapat något stort ihop. Extra spännande för mig som följt inspelningen på nära håll, varenda location och varenda liten scen. Se den. Nu!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.