Life In Tinseltown

Golf anyone?

I really wish I knew how to golf, it’s such a great sport. We went to the range on Saturday – my mom, the boys, Brian and I and they all played and I watched mostly. Tried a couple of balls with no great success. To quote Henry: “Mom, you suck.”

Jag önskar verkligen att jag kunde spela golf, det är verkligen en härlig sport. Vi åkte till golfbanan allihopa i lördags, för att slå lite bollar på rangen. Brian och Henry spelade väl mest. Jag slog ett par bollar, utan något vidare resultat. Eller som Henry sa: “Mom, you suck.”

IMG_2588

IMG_2595

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.