Life In Tinseltown

Cloned Skill

This handsome couple is superstar Argentinian polo player Adolfo Cambiaso and his wife Maria. He is polo royalty and has won virtually everything that could be won, especially so on his horse Aiken Cura. Aiken Cura is not alive per se, but she is in a way, because of her clones. Cambiaso has made cloning horses into a business and it’s booming. I don’t even know what to say about it, except could he perhaps try to clone himself?

Det här tjusiga paret är den argentinske polostjärnan Adolfo Cambiaso och hans vackra fru Maria. De kan väl lätt räknas till polospelandets kungapar, han har vunnit allt som kan vinnas, särskilt på sin häst Aiken Cura. Aiken Cura lever inte längre egentligen men hon finns ändå på sätt och vis, eftersom hon har klonats. Cambiaso har gjort kloning av hästar till stor business och det går bra där, för att uttrycka det milt. Jag vet inte ens vad jag ska tycka om saken, förutom att han kanske skulle försöka klona sig själv?

55ad18ac9e9755183d974bc7_game-of-clones-polo-player-ponies-vf

Cloned babies.

55ad27aefff2c16856a6eaba_embed02-game-of-clones-polo-player-ponies-vf

Cloning stuff.

55ad27b59e9755183d974e8c_embed03-game-of-clones-polo-player-ponies-vf

Pictures and story from Vanity Fair.

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.