Life In Tinseltown

They’re back!!

Oh my god, we have been waiting and waiting and finally they’re back. Our chosen family – Amity and Grant, are in town for the weekend away from Tennessee and we went to see them last night at their hotel. We actually ended up staying the night and we slept on the floor, Tom and I, just on top of a blanket. Luckily I don’t have any kind of sleeping problems (Neither does T0m), I can fall asleep anywhere. This morning I was listening to their chatter, declaring the three of them brothers. And I said to Tom, yeah we’re kind of family and he said not kind of – we are family! So sweet. They’re coming over for dinner tonight and we can’t wait.

Som vi har väntat på dessa två människor att komma tillbaka för att hälsa på. Äntligen är de här – Amity och Grant, vår självvalda familj. De hälsar på från Tennessee där de nu bor, och bor på hotell här i LA över helgen. Vi åkte dit så fort vi kunde i går kväll och stannade för en spontan sleepover. Lite filtar på golvet bara, så la oss Tom och jag där. Som tur var så har varken han eller jag sömnproblem, utan kan somna hur, när och var som helst. Det var så härligt att höra de tre musketörerna betyga sin kärlek till varandra i morse. Finaste. 

DSC08403

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.