Life In Tinseltown

Family Weekend

One thing I love about LA is that you can take little vacations close by – staycations, if you will, and it kind of feels like you ve been on an adventure far away. That especially appeals to me, Sagittarius and extremely adventurous as I am. Add a visit from the Goodkin family (at least parts of it) at said staycation and there’s bliss. So this last weekend was spent at a hotel about ten minutes from my house, but it could have been ten hours away. I loved it.

En sak jag verkligen gillar med LA är att man kan ta små semestrar nära, men ändå känns det som om man är ute på något stort äventyr. Något som speciellt tilltalar en äventyrslysten skytt som en själv. Besök av en speciell favoritfamilj hela vägen från Tennessee gjorde helgen till ett äventyr, trots att hotellet vi alla bodde på bara ligger tio minuter hemifrån. Äskar detta. 

DSC00632

DSC00647 DSC00649

 

2 Comments

Härligt med lite avbrott i vardagen. Hotellet ser jättemysogt ut,vad heter det? Nästa år åker vi hela familjen (2vuxna &3 barn) till LA & letar efter bra hotell

Post a Reply

Å ja underbart hotell! Heter Sportsmens Lodge och ligger i Studio City, 20 min från Hollywood (utan trafik..)

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.