Life In Tinseltown

Tarantino Trailer!

I have monitored the production, the filming mainly, of Quentin Tarantino’s new film “Hateful Eight” very closely, as is required of me for my work. I have excitedly followed every day and every scene to the last snowflake that wasn’t powdery enough. The trailer came out today and it looks amazing.

Jag har följt produktionen, huvudsakligen själva inspelandet, av Quentin Tarantinos nya film “Hateful Eight” väldigt noggrant. Varje dag har jag med spänning analyserat varenda scen till den mista inte tillräckligt fjäderlätta snöflinga. Jag är verkligen glad över att få se hur snygg den här trailern är.

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.