Life In Tinseltown

Finbesök

Finbesök is a very unique and endearing term in Swedish, which means you are having a very special visitor in your home. Today Buster the dog and his person and one of my best friends, Karin, came for lunch. Due to the stint of Alzheimers I’ve suffered from lately, I forgot to bring lunch home, but I did whip something up on the spot that was actually pretty delicious. I took a picture of my beautiful friend but she had just been for a facial so she was very shiny, and here’s an old one just for the sake of it. Non-shiny Karin.

Ja det var finbesök i dag hemma hos mig i nya huset. Karin, Buster och barnen kom förbi på lunch. Som jag skulle ha köpt med mig på vägen hem, men eftersom det verkar som om jag har minnesförlust så hade jag glömt det. Men kokade faktiskt ihop nåt riktigt gott på stående fot. Omelett med schalottenlök och tomater och rökt lax, prosciutto och så lite skivad gurka på det. Jag tog kort på Karin, men hon hade just tagit en ansiktsbehandling och var lindrigt sagt oljig i ansiktet. Så jag la upp den här arkivbilden i stället. 

IMG_2194

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.