Life In Tinseltown

He’s here

I woke up this morning to this view – I’m so happy he’s here! He couldn’t stay out there for long, since we’re struck by a heat wave. We spent most of the day inside cooling off with AC, drinking various drinks. But we did pull ourselves together at one point and took the boys to have dinner with Brian at Cheebo.

Jag vaknade i morse till denna härliga utsikt! Å vad jag är glad att han är här. Man kunde inte ligga i solen någon längre stund om man säger så, eftersom det var runt 40 grader is ollen idag. Vi höll oss inomhus och försökte kyla ner oss med olika drycker. Vi tog oss samman i alla fall och åkte till Cheebo med barnen på middag med Brian. 

IMG_2803

 

IMG_2825

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.