Life In Tinseltown

A Dream, To Me

This man, Kurt Timmermeister of Seattle, WA, is living my dream. Maybe not my dream just today, but my dream in, say, ten years or so. This memoir writing chef decided to buy land, got a cow and some chickens and started making cheese. And as a homage of his first cow, he named his top cheese after her. Dinah.

Denne man vid namn Kurt Timmermeister, lever min dröm. Ja kanske inte min dröm just idag, men definitivt inom tio år eller så. Först så var han kock sen så skrev han memoarer, sen sp skaffade han sig en ko och några höns och började tillverka ost. Osten fick äran att kallas först kossans namn den med. Dinah. 

kurtwood-farms-cookhouse-chickens1 kurtwood-farms-garden-beds kurtwood-farms-kitchen kurtwood-farms-cheese kurtwood-farms-clawfoot-tub kurtwood-farms-holly-jersey-calf kurtwood-farms-kurt-beehive kurtwood-farms-eggs kurtwood-farms-jeans-boots1

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.