Life In Tinseltown

Karls Latest Muse

Kristen Stewart will play Coco Chanel in Karl Lagerfelt’s latest short film. Apparently she will play it mean and sassy, but we won’t know for sure until we see her. If you’re a close friend to Karl, you might be able to see it at it’s premiere in Rome on December 1st, but if your a common mortal, you’ll have to wait until it’s available on YouTube. Here’s his last short…

Kristen Stewart spelar Coco Chanel i Karl Lagerfelts senaste kortfilm. Tydligen kommer hon att visa den lite elakare sidan av Coco, men vi får väl se när den kommer ut. Om du är kompis med Karl så kanske du kan få se den i Rom när den har premiär på hans visning, men om du är en vanlig dödlig så får du vänta tills den kommer ut på nätet. Här är i alla fall hans senaste alster, från förra året. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.