Life In Tinseltown

Farm Dreams

My sweet friend Julia at work and I talk a lot about the future farm we will have one day. As two animal lovers, we get into what animals will live there – I think we’ve settles on dogs, cats, chickens, a horse or two, some pigs, sheep and ducks, we have to have ducks. I’ve taken care of so many animals on so many farms as a kid, that’s what I liked to do during my summer break, and I know it’s a lot of work and dirty, too. But I love it and it’ll be an awesome farm.

Gulligaste Julia på jobbet och jag pratar ofta och gärna om farmen som vi kommer att ha ihop någon gång i framtiden. Vi fantiserar om vilka djur vi ska ha – hundar, katter, höns, ett par hästar, lite grisar, får kanske och ankor såklart. Jag har spenderat nog tid på bondgårdar genom åren så jag vet att det är hårt och smutsigt arbete involverat, men det spelar ingen roll. I love it. 

Screen-shot-2014-11-17-at-2.53.16-PM

But for now I’ll have to settle with the chickens at school. Which I reared in my garage, by the way, when they were wee chickies.

Men just nu så får jag nöja mig med hönsen på skolan, som jag hjälpt föda upp i mitt garage hemma, när de var små bebiskycklingar. 

DSC02759-846x563

There are more little ones now. Gabrielle, who’s in charge of the chickens and the garden program at Wonderland, just sent me this pic of eggs laid. The little on is from the littlest chicken. How sweet is that!

Kycklingfamiljen har utökats, och en av de nya la just sitt första ägg. Det lilla, hur gulligt! 

IMG_0893

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.