Life In Tinseltown

She’s Here!

She is back and we are so lucky that my amazing mom wants to come and see us so often, all the way from Sweden. I love LA, I say that a lot, but I also really miss my family and friends back home. I spoke to my uncle in northern Sweden today, it was his birthday yesterday, and he kind of asked me if I still thought Sweden was “home”. The truth is I think both Stockholm and Los Angeles are, but sometimes I feel a little bit like an outsider in both places. So I suppose it’s a blessing and a curse. Balance, in it’s own way.

Vi är verkligen lyckligt lottade i min familj. Bästa mamma är ju ändå här under stor del av året, kuskar fram och tillbaka mellan Stockholm och LA stup i ett. Jag säger ju ganska ofta att jag älskar LA, och det gör jag verkligen, men jag saknar familj och vänner i Sverige mycket. Pratade med min farbror idag, eftersom det var hans födelsedag igår och vi pratade om Sverige och om jag tycker att det är hemma. Sanningen är att jag ser både LA och Stockholm som mina hem, men ibland känner jag mig lite som en främling i båda städerna. Så det är väl på gott och ont. Balans, på sätt och vis. 

flags

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.