Life In Tinseltown

Art and Life

I love art and I love interior design. I put a lot of thought behind my design choices, actually maybe it’s more of a gut feeling than a thought. If I like it I like it. When you know you know. My most recent thought is to have a black and white photo gallery in my hallway. This one of BB is the first one I’m planning on getting.

Jag älskar konst och jag älskar inredning. Jag tänker mycket på vad jag väljer till mitt hem, fast egentligen kanske jag litar mest på magkänsla. Jag gillar det jag gillar. På sista tiden har jag tänkt på ett svart-vitt fotogalleri i hallen här hemma. Jag börjar med denna Brigitte Bardot. 

Leif_Erik_Nygards_Marilyn

Speaking of female icons on my wall. This woman live above my bed and she has been for many years now. Given to me by the photographer during a Cannes festival many years ago, there’s a story to go with it. During one of Marilyn’s last photo shoots of her life, the photographer pushed her to get naked and she didn’t want to. The young assistant, my friend, was left to clean up when the upset photographer stormed off, no naked frame in his camera. My friend thought there’s no way my family will believe I actually met her, so he asked Miss Monroe, can I just please take one picture of you for me? He turned and got his camera, and there she was, in all her beauty. Her gift to him.

Om man ska prata om kvinnliga ikoner, så vill jag berätta att Miss Monroe har funnits ovanför min söng i många år nu. Min vän fotografen gav den till mig i Cannes för många år sen. Han berättade hur han varit en liten assistent till den stora fotografen, och den stora fotografen ville få en nakenbild, men hon ville inte. Han gick därifrån men stormsteg och min vän var kvar. Han frågade MM om han fick ta ett kort bara, för hur skulle hans familj annars tro honom? Hon sa ja, han hämtade sin kamera och hon gav honom ett fotografi. Presenten. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.