Life In Tinseltown

Patti Smith

I came across this amazing photo of Patti Smith and Robert Mapplethorpe today, reading about the current art exhibit and HBO series revolving around Mappelthorpe. And it made me think about the book “Just Kids” that Smith wrote. Such a great book and definitely worth a read. Tip of the day!

Kollade lite på Vanity Fair och såg detta underbara foto på Patti Smith och Robert Mapplethorpe. Just nu pågår en utställning i NYC om Mappelthorpe, och det kommer även en dokumentär om hans liv på HBO. I alla fall så fick det mig att tänka på boken “Just Kids” som Smith skrivit. Underbar bok – dagens boktips! 

images

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.