Life In Tinseltown

Go Kings!

Henry and I were lucky enough to get to go to the Kings vs. Canucks hockey game this week, thanks to my work having season tickets. And really good seats too! After the initial five minute “what’s going on” Henry was pounding on the glass, cheering and shouting. And last, but not least, he got the Game Puck! So. Much. Fun.

Henry och jag hade turen att få gå och se hockeymatchen mellan Kings och Canucks i veckan, eftersom vi har säsongsbiljetter. Och riktigt bra platser! Efter de första försiktiga minuterna så kom Henry igång – bankade på glaset, hurrade och hojtade om vartannat. Och sist men inte minst så fick Henry match-pucken. Så roligt. 

IMG_6408

IMG_6304IMG_6306IMG_6348IMG_6380IMG_6390

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.