Life In Tinseltown

Tradition

It’s become a yearly tradition to go to Madeo and have lunch – it’s such a treat. The idea of going back to the same place really appeals to me. I picked Everleigh there for a while, I felt like it became my second living room where everyone knew my name, but then they swapped the people out so it lost its allure. I’m on the lookout!

Det har blivit lite av en årlig tradition att gå och äta vinlunch på Madeo med jobbkompisar. Jag gillar verkligen iden att ha ett ställe som man återkommer till, där alla vet vad man heter, lite av ens andra vardagsrum. Jag gick ju till Everleigh ganska mycket där ett tag men sen bytte de ut personalen, och nu är det liksom inte riktigt samma sak längre. På jakt efter nytt stamställe! 

IMG_6488 IMG_6490 IMG_6493

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.