Life In Tinseltown

American Child

I did not grow up watching or playing baseball, neither did anyone else really in Sweden. Our sports were tennis, soccer, skiing and hockey mainly. Henry just went from basketball to baseball season and I just went to his spring break practice after work today – not a lot of kids there, but they were having a lot of fun and seemed to know what to do most of the time. My American Child.

Jag tittade aldrig på baseball när jag var liten, ja man spelade väl en och annan brännboll såklart, men annars var det mest tennis, fotboll, skidor och hockey som man tittade på eller kanske spelade. Henrys basketsäsong är precis slut och nu har baseball börjat. Jag gick till träningen efter jobbet och tittade på när några få tränade, eftersom det är lov. I alla fall så verkade alla ha kul och så verkade det som de visste vad man skulle göra, mestadels. Mitt amerikanska barn. 

IMG_1656IMG_1657IMG_1660IMG_1658 IMG_1650

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.