Life In Tinseltown

Dinner and Dancing

Well dancing for everyone else, I was on the couch snapchatting everyone’s fabulous moves. Dinner for all of us, which was outstanding. So good! Unfortunately the hostess with the mostess – Ami – is not in that picture. Mikey who owns a V Wine Room here in LA brought some amazing wines. He knows his wines, for sure.

Jag fick ju tyvärr (eller?) inte vara med och dansa men kunde filma alla andra från mitt hörn i soffan. Jag fick i alla fall vara med och äta, och tur det eftersom allting var fantastiskt gott. Och dricka! Också tur, eftersom en av gästerna var ägaren av V Wine Room. Han kan sina viner, om man säger så. 

IMG_6961
IMG_6963

IMG_6962

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.