Life In Tinseltown

Life Goals

I went back to the fantastic Dr Ellatrache with my knee. He swept in with his entourage and was amazed to see how small the scars were on my knee, and how well it had healed. I almost felt as if it was a compliment to me, but of course it was a compliment to himself. He’s the one who fixed me. As he was about to leave, I told him I had one very important question. He stopped in his tracks. When can I wear high heels again? I asked. He took my question seriously. If there’s a special occasion, he said, you can wear high heels for a night now. So I went straight to J Crew and bought the shoes. Now I just need the special occasion.

Jag gick på återbesök till den fantastiske Dr Ellatrache, som fixade mitt knä. Han var själv förvånad och förtjust över hur små ärren är och hur snabbt knät läkt. Det kändes nästan som en komplimang till mig, men naturligtvis var det ju en komplimang till honom själv. Det är ju i alla fall han som fixat mig. Precis när han och hans entourage var på väg att gå så sa jag att jag hade en sista, mycket viktig fråga: När får jag gå i högklackat igen? Han tog min fråga på fullaste allvar och svarade att jag kunde väl få ha högklackat för en kväll nu, om det var något speciellt tillfälle. Så jag åkte direkt ner till J Crew och köpte skorna. Nu väntar jag bara på det speciella tillfället. 

IMG_7354

2 Comments

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.