Life In Tinseltown

PARTAY!!

The party of the decade took place on Friday for Filip’s 40th. They went all in and planned an amazing evening, staring with dinner and drinks at Le Petit Ermitage, then karaoke and dancing at Blind Dragon, ending with more after party at the hotel. Oh what a night!

Årtiondets kalas ägde rum i fredags för då fyllde Filip 40 och det firades med drinks och middag på härliga hotellet Petit Ermitage. Så härligt uppstyrt av Issa och Filip. Efter middagen så begav sig samtliga till klubben Blind Dragon för karaoke-rum, dans och mer drinks. Vilken kväll! 

img_2209-846x635

a51

img_2207-846x635 img_2205-846x635 a42 a24

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.