Life In Tinseltown

Jennifer L

What’s there not to love about this girl. I’m thinking even the most hardened, cynical ones must. That’s why she’s now earning $20 million for her movies. I can’t wait to see Passengers, coming out next. But she has many more after that one – apparently she likes staying busy. Photographs by the great Peter Lindbergh for VF.

Man kan ju inte låta bli att älska denna underbara människa, och det är nog så alla andra tänker också, annars skulle hon väl inte bli erbjuden 20 miljoner dollar per film. Rätt så nyfiken på Passengers som kommer härnäst, men också allt annat som ligger in the pipeline. 

jennifer-lawrence-holiday-2016-ss01 jennifer-lawrence-holiday-2016-ss03

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.