Life In Tinseltown

Advent Shopping

First Sunday in advent meant shopping at The Grove with my mom and the boys, plus Sonny Boy. It still amuses me, the christmas music blaring and it’s sunny and warm, but I have warmed up to it. And for the kids its the new normal. Got some fantastic half off deals at my fave J Crew. Boots and and a couple of other goodies.

Första advent och lite shopping på lokala shoppingcentret The Grove. Med mamma, Tom, Henry och Sonny. Jag tycker ju att det känns konstigt fortfarande (efter 20 år) att höra julmusik ute när solen skiner och det är varmt. Men barnen tycker ju bara att det är vanligt. Skor blev det i alla fall, från J Crew. 

img_1809 img_1808 img_1822

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.