Life In Tinseltown

Home Deco

My mom’s here and that means inspiration for home decor – she has such a great, keep eye for what goes where and what to pick up at the store. This time lots of focus on furry blankets and golden objects. But also lots and lots of other things… Love my bedroom like this, cozy for the “winter”.

Mamma är ju här och det betyder tillökning av allt som hör hemmet till. Denna gång har fokus legat på håriga filtar, guldiga saker, men också krukor, trädgård och mycket mer… Älskar mitt sovrum nu, mysigt och så inför “vintern”. 

img_1803 img_1857

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.