Life In Tinseltown

Help

I got really sick this weekend, a cold only, but one of those annoying ones when you really just want to stay in bed. But one can’t so I got a little help from my friend, the formidable book “Health Kick”. A few green juices later and gallons of herbal tea, and I’m feeling almost fit for fight again. That stuff really helps.

Drabbades av årtiondets förkylning och ville ju bara begrava mig i sängen. Men eftersom det inte var ett option, om man säger så, så förlitade jag mig till boken “HälsoKick” av Marita Karlsson. Lite gröna juicer och litervis med örtte senare så känner jag mig mycket piggare.

img_1876

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.