Life In Tinseltown

Blonde’s Best Friend

Super sick and nothing to do except sleep and order things online. Thank god for Amazon and Postmates! In any case, the best hair product line if you’re a blonde with a little help, is Klorane. Love their dry schampoo, it’s the best. So ordered that as well as their chamomille schampoo and and the sun spray. Added my new favorite Herbivore Rose Water too.

När man är så sjuk som jag är just nu finns det inte så mycket annat att göra än att beställa saker på nätet och sova. Passar på att beställa min favoritlinje Klorane – deras torrschampo är det bästa, likaså kamomillschampot. Och lade även min nya favorit Herbivore Rose Water spray i korgen. 

 

1 Comment

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.