Life In Tinseltown

Party!

It’s a game truck party! Friends came, food was eaten, children disappeared into the black hole that is the decked out game tuck for hours while adults chatted and sipped rose wine. A success, I think – Tom was in heaven!

Tom och Henrys kompisar kom på kalas, närmare bestämt ett game truck party, en stor husbil inredd med precis så många spel som en 12 årig pojke kan önska. Barnen försvann och medan vuxna minglade och drack rose och njöt av solskenet. Succe-kalas. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.