Life In Tinseltown

Ping Pong Fun

All the Swedes went downtown on Saturday for the annual ping pong tournament at The Standard, organized by the fabulous Pernilla and Per. I won two matches and lost two, have to be happy about that! Now I need to buy a ping pong table so I will be ready for next year! Drinks after on the rooftop.

Halva Sverige åkte till DTLA i lördags på pingisturnering på Standard Hotel. 60 pers som tog mycket seriöst på en välorganiserad tävling. Själv så vann jag två matcher och förlorade två, det får man väl vara nöjd med. Drinks efteråt på takterassen. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.