Life In Tinseltown

Dog Love

My new year’s intention, if I remember correctly, was to spend more time with animals this year. I’m not sure I have so I’ll have to step that up immediately. Luckily I do get a daily dog fix in the form of Duncan the dachshund at work. Love that dog and more animals to come in my life.

Jag vill verkligen spendera mer tid med djur, hundar, katter, hästar, kaniner och så vidare. Jag hade ju bestämt att 2017 skulle bli året för mer djur i mitt liv, men det har inte riktigt blivit så. Men litegrann, eftersom taxen Duncan kommer till jobbet varje dag för att förgylla tillvaron för oss andra. 

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.