Life In Tinseltown

Three Musketeers

So they arrived, they’re here and we went over to the Roosevelt to hang. Little did we know that there was a full on pool party going on, even a bit too much for us. Think Vegas times ten. But we swam a little and caught up and it was like we all had seen each other yesterday.

Gästerna har anlänt och dagen skulle spenderas poolside, lite lugnt helst med en drink i hand. Men planerna ändrades lite, det var nämligen ett poolparty utan dess like på Roosevelt. Vi hängde en stund men det var till och med lite för galet för oss.. Men huvudsaken var ju att vi fick ses! 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.