Life In Tinseltown

Memorial Pool

The intense pool party resumed on Sunday at The Roosevelt. We came early so we could get out of there before the spectacle got out of hand. We continued at The Vebbers then finished a lovely Sunday with a Hungry Cat dinner. A memorable memorial weekend.

Vi hängde vid poolen på The Roosevelt igen på söndagen, så länge vi vågade. Vi åkte till nästa pool innan det blev helt barnförbjudet. Avslutningsvis en ostron och sea urchin middag på en av våra favoritrestauranger Hungry Cat i Hollywood. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.