Life In Tinseltown

Happy Eater

Let me tell you, that wasn’t always the case – this young man was far from a happy eater for years and years. Then one day, maybe three years ago, it changed to the point where he now calls himself a “foodie”, will try everything and one of his favorite food is oysters. Yesterday’s dinner was a hit: Italian meatballs (pretty much same as Swedish but with soaked bread, parmesan and parsley inside) with pasta and tomato sauce (from a jar).

Tom har verkligen inte varit särskilt stor i maten, tvärt om så har det trugats utan dess like, och det var inte förrän ett par år sedan som han verkligen började uppskatta mat. Nu provar han allt, älskar att gå på restaurang och favoriten är ostron. Det gör ju mamman glad. Gårdagens italienska köttbulle med pasta och tomatsås gick också hem. 

 

1 Comment

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.