Life In Tinseltown

Boating

We all gathered at pretty Strandvägen in the heart of Stockholm for a boat ride to Fjäderholmarna. We saw the change of guard and then we got caught in the rain. Henry did a little rain dance of happiness. After half an hour ride, we got off and had lunch at the gorgeous restaurant out there. I, of course, had herring and a snaps.

Hela familjen samlade ihop sig på Strandvägen för en båttur till vackra Fjäderholmarna. Vi kom in till stan precis till vaktparaden och sen en regnskur på det. Gladast var Henry som älskar regn! Völ ute gick vi på Fjäderholmarnas krig, åt obligatorisk sill och drack snaps. Så härligt. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.