Life In Tinseltown

Diana, Our Mother: Her Life and Legacy

This documentary about Princess Diana is beautiful, emotional and really hard to watch – her sons, boys then and now men, lost their mother – a warm humanitarian who followed her heart without fear. But it’s also wonderful to see what one single person can do! She was nothing short of amazing. See it immediately on HBO.

En sån fin dokumentär om Prinsessan Diana, berättad genom fotografier och ord från barnen, William och Harry. En genomgod människa med ett enormt hjärta som slog för den svaga, lilla, sjuka människan. Man blir varm och kall om vartannat av denna fina film. 

 

  1. […] Diana, Our Mother: Her Life and Legacy | VAVAWOOM […]

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.