Life In Tinseltown

Mattias Is Here!

Oh my god, I could not be happier – my brother from another mother is here and the kids and I are so, so excited. The first evening catch up on everything, then the mimosa breakfast and the trip to the beach, adopting kittens at the shelter(!). Followed by a delicious Pace in the canyon dinner and then some jetlag snore.

Min bästa Mattias är här och jag är så glad och tacksam att denna fantastiska människa finns i världen och i mitt liv. Vi beachade och vi försökte adoptera kattungar och vi åt middag på lokala Pace in the canyon och vi löste ett eller två världsproblem. 

 

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.