Life In Tinseltown

Lunch Ladies

Keeping up with good traditions, we are. Lunch today at The Standard Hollywood. We could agree it wasn’t all it used to be on a Tuesday afternoon – but we did have some good food and a French rose. And who cares when you are with your best friend!

The Standard är ju så trevligt men det kanske var lite livligare på en tisdageftermiddag förr i tiden. Spelar ingen roll om man har bästa sällskapet. Vi åt i alla fall en riktigt god lunch och drack ett riktigt gott franskt vin. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.