Life In Tinseltown

Au Revoir

It went by so fast this time – Mattias just arrived it feels like and now he left. The curse of living far away from friends and family and loved ones. Last day was sunshine and hike and pool and froze and good company and not bye but see you soon!

Det känns ju precis som han just kommit, när det var dags att åka! Men det var en bra söndag, hajk och solsken i blick och poolen på Standard hotell med barn och Brian och Brad. Man får säga vi ses snart, i stället fö hej då. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.