Life In Tinseltown

Weekend Away

One of the amazing things that comes with living in California is all the things you can do on the weekends! Just an hour away down the coast is the Terranea resort, which I think we will be traveling to in a couple of weekends. The idea is when some hit the hot tub others can go play golf.

Så många härliga ställen finns det runt oss här i LA. Ta Terranea resort till exempel som vi planerar wn weekend tripp till. Bara en timmes bilfärd nerför kusten och voila! Resort och andlöst vacker natur och jacuzzi for Tom och golf för vissa andra. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.