Life In Tinseltown

Ballerina Body

As a part of my recent health kick, I’m buying Misty Copeland’s book Ballerina Body. First of all, ballerinas impress me immensely – Misty in particular. She came from a poor family, started dancing late, and today she holds the title of first African American principal ballerina to join the prestigious American Ballet Theatre. She wrote the book on how to feel comfortable in and owning your body. Intrigued and more to come. 

Jag är otroligt imponerad av ballerinor. Deras styrka, grace och målmedvetenhet! Prima ballerinan Misty Copeland har skrivit en bok om hur du kan må bra i din kropp, hitta dina mål och, ja bli snygg och en bättre människa helt enkelt. Jag kommer i alla fall att veta mer efter att jag läst boken, så jag återkommer med insikter. 

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.